Jeg skal ødelegge deg!!!!!

Det er mange tanker jeg tenker når jeg hører og leser om mennesker som har blitt mobbet forteller sine historier.Tanker som gjør at jeg blant annet ønsker å skrive et innlegg her på bloggen min..

Når ett menneske kan ødelegge et annens liv. Trakaserer og plager. Når de gjør alt som står i deres makt for å ødelegge for et annet menneske. Jeg klarer ikke å fatte at det går an å "suge" seg fast til ett menneske med bare èn tanke: jeg skal ødelegge deg!!!!

De som før var venner, de skal gjøre deg bare vondt. Som jeg har skrevet om før her på bloggen min, så er jentemobbing bare grusom og ondskapsfull.. Det er så lite synlig. Skjult mobbing. Når et menneske blir utsatt for noe slikt, så virker bare alt så hjelpeløst! Først så er det vanskelig å snakke om at en blir mobbet og for det andre så er det ikke så mange som ser eller oppdager det og det fører til at ingen tror på deg. Å bli utestengt og ikke inkludert føles ikke godt for noen. Men hva skjer om den som har blitt trakasert og plaget i årevis, står frem og forteller om at de har blitt mobbet? Og mennesker syns selvfølgelig synd på de, er det så rart? Alle med empati har forståelse for hvor grusom og forferdelig det må være.

Når et menneske har fått med seg flere personer på mobbingen, fortalt løyner, skjelt deg ut, snudd deg ryggen, og fått alle imot deg. Fått deg til å være helt alene! Alene i mange år!! Mange år av barndommen og ungdommen, som er en viktig tid der selvbilde og selvtillit skal bygges opp. Hva skjer om det kommer ut???

Jo da skal den som har mobbet skjermes, skal ikke snakkes om, skal få slippe inn i varmen, forsvares av foreldre, ja gudene vet hva!!!! Er dette noe fair?? Hvorfor skal en person som med vitende vilje ødelegger et annet menneskes liv forsvares? Hva gjør en med slike mennesker? Jo en bjørnetjeneste!! Og hva sier foreldrene til barna sine gjennom slik handling? Jo at det er greit at barna deres ødelegger andre menneskers liv! Men så snart det er snakk om at DERES barn blir ødelagt på grunn av at de blir uthengt som mobbere, da er det svært viktig at en får en stopper for det snarest mulig! Hvorfor sette seg selv så høyt og andre så mye lavere? Er ikke alle mennesker like mye verdt i deres øyner? Eller har de mobbet selv når de var unge og ikke ser galskapen i det??

Til dere foreldre som forsvarer barna deres, er det greit at jeg sier til DITT barn:

 

JEG SKAL ØDELEGGE DEG!!!!

 

 

 

4 kommentarer

Lilli

24.05.2013 kl.22:53

Du burde se cyberbully, det handler om akkurat dette og den er ganske bra

koline98

24.05.2013 kl.22:54

Lilli: Det skal jeg gjøre :) Takk for tipset og god helg :)

kristinerosok

24.05.2013 kl.23:08

Viktig tema du tar opp. Skjønner ikke selv at det går an å være så ond. Ha en fin kveld :)

koline98

25.05.2013 kl.12:09

kristinerosok: Ha en fin kveld du også!! :)

Skriv en ny kommentar

hits