Hevnen er søt!!

Ja hevnen er ofte søt.. Eller etter den søte kløe kommer den sure svie... En mor skrev en melding til meg om jeg virkelig mener at en skal ta hevn på de som har mobbet. Hun hadde lest innlegget mitt "Jeg skal ødelegge deg!"

Men er det egentlig det jeg sier? At jeg mener at mobbere skal behandles på samme måte? At de skal trakaseres og ødelegges på samme måte?? NEI!! MEN jeg mener at de som har gjort noe så grusomt og ondskapsfult skal stå til ansvar for det de har gjort. Hvordan klarer foreldre å forsvare barna sine når de har gjort noe slikt med vitende vilje? Ja foreldre støtter barna sine oftest i tykt og tynt, men det går ikke an å ta de unna for slike handlinger.

Hva om læreren til barnet deres hadde mobbet det fordi det aldri ville lyde eller oppføre seg som en forventer eller at det hadde svake karakterer på skolen. Noe som heller ikke er lov eller akseptabelt?? Tror du da de hadde akseptert at ikke den læreren fikk straff? Hadde ikke den læreren måttet ta konsekvensen for det h*n hadde gjort!!! JO!!

Det er jo helt klart at alle vil få vite hvem som har plaget et annet menneske, i vertfall i nærmiljøet.. Og ja, det er klart at det blir snakket om! Selvfølgelig er ikke dette noe gøy for foreldrene, men hvem har sagt at foreldrene til barnet som blir mobbet i årevis har det gøy?? De kjemper med nebb og klør, mot alt og alle for at deres barn bare skal få være i fred. Det er alt de ønsker. At deres barn ikke skal få ødelagt livet sitt. Hvor mange tar ikke selvmord på grunn av mobbing og at både selvbilde og selvtillit har blitt ødelagt? De har mistet helt troen på at de er verdifull. Ingen er glad i de.

Men er foreldre til mobbere stolt av barnet sitt og det de har gjort??? YES! Jeg har et barn som er sterkt og som vil klare seg i verden?? Hahhh..da må de tro om igjen! Jeg tror at slike barn vil få det MYE tøffere enn de som blir mobbet! De som har glidd på englevingene til foreldrene sine og blitt forsvart, de vil få store problemer når de får motgang i fremtiden. 

Mobbere skal ikke forsvares, fordi de har gjort noe som er galt. Mobbere har ofte problemer selv, ja men er det likevel greit å ødelegge andre i stedet for å få hjelp selv for sine problemer? Mobbere kan miste alle vennene sine om det kommer ut hvem det er som står bak mobbingen, ja og så??? Har ikke den som har blitt mobbet mistet vennene sine pga løyner, rykter og andre ting?? Er det ikke dette mobberene har gjort i årevis mot andre??

Hva er galt i at de får det tøft etter en slik oppførsel? Om mobberene ikke hadde gjort noe vondt mot andre, så hadde ikke andre vært onde tilbake! Men en kan ikke forvente mer av andre er bedre enn seg selv. Eller?

Og ja, jeg har faktisk ingen problemer med at den som har gjort andre så mye vondt, faktisk får smake sin egen medisin.

så da er vel HEVNEN SØT?!?!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits