mitt hjerte blør...

Du sitter der helt alene. Ingen tar kontakt, men du skjønner ikke helt hvorfor. Hva har du gjort, er det noe spesielt? Og i tilfelle, kan dere si hva det er? Jeg har da ingen sjans til å kunne gjøre ting annerledes om jeg ikke vet hva som skjer.. Sannheten er noe helt annerledes enn du tror min venn. Du har faktisk ikke gjort noe galt, bare vært deg selv. Blid, hyggelig, vennlig og glad. Ja det er et slikt menneske du er. Jeg vet det og jeg har kjent deg hele livet. De onde menneskene har bare valgt DEG til sitt offer, med tanke på å kunne ødelegge deg. Sakte ønsker de å knekke deg.. psykisk.. og de vet det.. sårende ord er mye vondere enn et smekk på kinnet.. Smekket på kinnet går raskt over, sårende ord forblir i hjertet hele livet. De andre planlegger ting sammen og planleggingen må foregå i nærheten av deg. De må da sikre seg for at du hører hva de sier og hva de skal finne på, ellers er det liten vits med planleggingen. Meningen er jo at du skal føle deg utenfor. For det gjør vondt det. Du skal få følelsen av å ikke være likt, ikke være inkludert, være upopulær..skal ha deg til å føle deg som en dritt som er null verdt! Psyke deg ut. Det er klart at de klarer det! De snakker så høyt de orker og klarer, ler og skråler, for at du skal høre hvor gøy de har det. De ønsker at du skal ha et stort ønske om å være en av de, men at det er uoppnåelig. Når ett menneske blir stående helt alene! Ingen venner fordi noen få sender ut falske og usanne rykter. Får andre med seg på laget slik at de garantert lykkes med å bryte deg ned. Og det vonde er at de klarer det. Jeg vet det, fordi jeg kan se det.. Jeg vet det, men kan ikke gjøre noe for deg.. jeg er ikke i nærheten fysisk.. men jeg som kjenner deg, vet hvor inderlig god du er..så godhjertet. Jeg kjenner den glade versjonen av deg..en venn som ler mye og har en vanvittig god humor.. Jeg kjenner deg med selvtillit..som tør å ha sin egen smak og meninger.. Men uansett hvor du er min kjære, kjære venn.. mitt hjerte og tanker er alltid hos deg. Når du føler deg ensom, og føler at alt og alle er imot deg. JEG er her. Når du er lei deg, skulderen min er alltid ledig for deg. Når du er glad er jeg her for å dele dine gleder. Om jeg blir upopulær for å støtte deg, så bryr jeg meg ikke en døyt om det. Jeg kjenner deg slik du er, og blir ikke påvirket av usannheter unge og voksne sier om deg. Jeg har mine meninger og jeg har lært deg å kjenne selv! Uavhengig av rykter. Tenk at noen som har vært venner i mange år, bare snur ryggen og kutter kontakten bare fordi de velger å tro på usannheter som andre slenger dundt seg!! Men vit min venn,,,,jeg er her for deg uanz.. Jeg støtter deg..uanz hvor du bor.. Når ditt hjerte gråter og blør, så gjør mitt det også.. Du er min hjertevenn og vil alltid være det. Du er den aller aller beste!! Så selv om du ikke kan se meg hver dag, så husk:

Gode venner er som stjerner, det er ikke alltid du kan se de, men du vet at de alltid er der.. 

SÅ glad i deg <3 BFF <3

 

5 kommentarer

Lillian Abeltun

27.08.2013 kl.17:51

Du må vere en fornuftig jente. Dette var veldig fint skrevet og sånn er det desverre for noen. Flott at du står på for andre. Stor klem til deg

VildesEveryday

27.08.2013 kl.20:26

Virkelge venner er de beste<3

koline98

27.08.2013 kl.20:37

Lillian Abeltun: Tusen takk, Lillian!:) Mobbing er et tema jeg brenner for og kommer til å skrive mye mer fremover!:) Stor klem tilbake til deg! :)

koline98

27.08.2013 kl.20:38

VildesEveryday: Helt enig!:) Ønsker deg en fin kveld! <3

Hutten

07.11.2013 kl.20:06

Du virker som ei utrolig reflektert jente til å bare være 15 år! Vet ikke helt hvordan jeg kom inn på bloggen din, men jeg begynte å lese igjennom postene dine fordi jeg kjeda meg, og du virker svært voksen og fornuftig for alderen!

Det kan virke veldig mørkt til tider når alt og alle føles som om de er imot deg og du får høre hver eneste dag at du ikke er verdt noe eller at du blir utstøtt i sosiale sammenhenger fordi du ikke er "kul" nok.

Men vet du hva? Det er faktisk ofte de som blir mobbet som kommer seg lengst her i livet. Da jeg var liten ble jeg mobbet gjennom hele barneskole- og ungdomsskoletida. Det var faktisk så ille på et tidspunkt at jeg flere ganger "faka" at jeg var syk eller skadet meg med vilje for å slippe å gå på skolen. Men mobbinga var endog noe som lærte meg å bli ydmyk og å behandle andre med respekt. Det gjorde meg også målrettet med tanke på utdanning. For om jeg ikke kunne imponere på noe annet område, så skulle jeg i alle fall kunne imponere med skoleinnsatsen!

I dag, i den nette alder av 26, jobber jeg i en høyere helsestilling og tjener over 1,5 millioner kroner i året. Jeg har en jobb jeg trives svært godt i og jeg er godt likt av pasientene mine. Hver eneste dag har jeg mulighet til å hjelpe andre med både store og små problemer og føler virkelig at jeg kan bidra med å gjøre hverdagen bedre for mange mennesker. For å sette ting i perspektiv så jobber mobberne fra den tida fortsatt på bensinstasjoner og i dagligvarebutikker, eller har store alkohol- og narkotikaproblemer. Så hvem er vel egentlig mest "kul" nå, hehe?

Keep up the good work i kampen mot mobbing Koline! Det er en svært viktig sak og det er kun på grunn av gode venner som støttet meg i tykt og tynt at jeg har komt så langt som jeg har komt i dag.

Varme hilsener

Hutten

Skriv en ny kommentar

hits